Sosyal Medyada Biz}

Malatya Tesisat, Kanalizasyon Tıkanıklığı Açma, Tuvalet Tıkanıklık Açma, Su Kaçağı Tespiti, 7/24 Su Tesisatçı. Hemen Arayın (05337642930) Telefon.
Malatya Kanalizasyon Arıza, Tuvalet Tıkanıklığı Açma, Lavabo Açma, Banyo Açma ve Su kaçağı tespit Çağrı Merkezinden 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Musluk Kırıldı? Lavabo sifonu nasıl takılır? Klozet Montajı, Duvar içinde kaçak tespiti gibi tesisat sorunlara profesyonel destek almanız en doğrusudur. 0533 764 29 30

kanalizasyon ariza telefon Malatya

malatya kanalizasyon ariza telefon malatya merkez/malatya

 

Kanalizasyon Arıza

Kanal açma hizmetinde son sistem görüntülü kamera sistemleriyle tıkanıklık açma hizmeti sunmaktayız . atık su borularında oluşan tıkanıklık sorunlarını son sistem cihazlarla görüntüleyip açıyoruz, Malatya büyükşehir belediyesi kanal arızalarının ortak çözüm sunuyoruz loğar foseptik, tıkanmalarına robot cihazlarla açma işlemi yapıyoruz kayıp loğar kapaklarının yerlerinin tespitinde teknolojik cihaz yardımıyla nokta olarak hem arızanın yerini hemde beton veya asvalt altındaki kapakları buluyoruz,tıkanmış bir kanalizasyonun derinlik yön tespiti bilgisayar ortamında görüntü ve rapar sunuyoruz.

Kanalizasyon Görüntüleme Cihazı

Bu cihazlar kanal arızalarının yerlerinin tespitinde hata payı olmadan gereksiz hiçbir kazı işlemi yapmadan en az maliyetle arızaların giderilmesinde çözüm sunuyor.