Sosyal Medyada Biz}

Su kaçağınız var ve ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Hemen bizi 0533 764 5329 30 numaralı hattımızdan arayın. Anında gelip kaçağınızı nokta atışı tespit edelim.
Malatya ilimizde lavabo, banyo, mutfak, kanalizasyon, tuvalet tıkanıklığı açma hizmetimizi tüm ilçelerde günün her saatinde 7/24 olarak hizmet veriyoruz tuvalet tıkanıklığı açma sorun ve talepleriniz için istediğiniz her an bizi 0 533 764 29 30 numaralı iletişim numaramızdan arayabilirsiniz. KIRMADAN SU KAÇAĞI TESPİTİ; Malatya'da Kamerayla nokta atışı, kırmadan ve dökmeden su kaçaklarının tespitini ve tamiratını yapmaktadır. Malatya su tesisatçı hizmeti için Malatya' nın Tüm İlçeleri ve Köylerine Cihazlarla Kırmadan Su Kaçağı Tespiti İçin Bizi 7/24 Arayabilirsiniz.

Malatya Sucu, Tesisatçı

Malatya Sucu

30 yıldır malatya ve cevre illerde su tesisatı kalorfer doğalgaz tesisat ve tadilal işleri alt yapı kanalizasyon işleri yapmaktayız.firmamız malatya ili dışında elazığ,adıyaman bingöl,diyarbakır,siirt,elbistan,van,ve bir cok ile gezici servis hizmeti sunmaktayız.
izmir ve bursa illerinde şubelerimiz hizmet sunmaktadır.
hizmetlerimiz
kanalizasyon açma
su kaçağı tespit
kanalizasyon görüntüleme
bilinmiyen yeraltı hatlarının tespiti
belediye içi hizmetler.

 su tesisatı su tesisatçısı servisidir,kısaca klozet,musluk,onarımları su tesisat borularındaki arızaların giderlimesi tıkalı lavabo tuvaletlerin açılması gibi hizmetleri vermekteyiz bölgenize acil tesisatçı çağırmak için merkezimizi arayabilirsiniz.

Tesisatçı

Binalarda (okullar,iş merkezleri,hastaneler vs)  atık su(pis su), temiz su ve doğalgaz tesisatının resmi ve özel binalara kadar iletilmesi, kömür veya güneş enerjisi ile çalışan ısıtma sistemlerini kuran, bunların bakım ve onarım işlemlerini yapan kişi,tesisatçı’dır.

Tesisatçı’nın Görevleri ve Çalışma Düzeni

Binanın sıhhi tesisat uygulama planını çizer veya çizilen planı inceler su tesisat için gerekli malzeme ve elemanı sağlar,su tesisatının plana uygun olarak binaya yerleştirilmesi ile ilgili işlemlerini yürütür Sıhhi tesisatın kontrolünü, bakımını ve onarımını yapar Gazın şebekeden binalara çelik ve polietilen borularla dağıtımı için hazırlanan doğalgaz tesisatı parçalarının yerine takılması ve testlerin yapılması ile ilgili işlemleri yürütür,Bina girişindeki enerji kaynağından tüketim cihazlarına kadar, yapılacak tesisatın projesine uygun şekilde döşenmesine nezaret eder, Gaz kaçaklarına karşı önlemler almak tesisatçı’nın görevleridir

Bir Tesisatçı’nın Kullandığı Alet ve Gereçler

Çekiç, kaynak makineleri vb Boru anahtarları, Sıhhi tesisat ekleme parçaları,Ölçme ve kontrol aletleri,Kendir ve diğer sızdırmazlık malzemeleri,Diş açma malzemesi,Tesisatçı mengenesi,El testeresi,Boru bükme makinesi,matkap,kırıcı,delici,Anahtar takımı,Eğe,pafta,kılavuz,mengene,ayrıca  su kaçağı arızaları gibi problemlerde hasarı en aza indirmek için elektronik arıza tespit cihazlarıda kullanabilir,tıkalı atık su giderlerin tıkanıklığını açabilmek için kameralı ve robot sistemlerden faydalanabilir.

TESİSATÇI’LIK MESLEĞİN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER

Doğalgaz Isıtma ve Sıhhi su Tesisat Teknikeri olmak isteyenlerin; Matematik ve fiziğe ilgili ve bu konularda başarılı,Şekil ilişkilerini görebilme yeteneğine sahip,Planlanan bir işi uygulayabilme gücüne sahip,Ellerini ustalıkla kullanabilen,Bedence güçlü ve dayanıklı kimseler olmaları gerekir tesisatçılık mesleğinin ağır yönleride vardır.

TESİSATÇI ÇALIŞMA ORTAMI VE KOŞULLARI

Doğalgaz Isıtma ve Sıhhi su Tesisat Teknikeri planlama işlerini büroda, uygulama işlemlerini binalarda yaparlar Binalarda ortam tozlu, kirli ve gürültülü olabilir Çalışma saatleri düzenli olmakla birlikte bazı acil durumlarda gece veya tatil günlerinde çalışmaları gerekebilir.Su tesisatçısı, Çalışma sırasında işverenlerle, mühendislerle, teknisyenlerle ve işçilerle iletişim kurması gerekebilir

TESİATÇI’NIN ÇALIŞMA ALANLARI VE İŞ BULMA OLANAKLARI

Doğalgaz Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknikerleri;Botaş gibi kamu kuruluşlarında,Igdaş, Ego, Izdaş gibi belediye gaz şirketlerinde,İnşaat şirketlerinin yapı tesisat gruplarında,
Gaz tesisatı yapan özel şirketlerde,Isıtma sektörlerindeki her türlü kuruluşta görev alabilirlerİnşaat malzemesi üreten veya satan kuruluşlarda görev alabilirler,Kendi işyerlerini açabilir tamamen bağımsız çalışabilirler.Teknoloji geliştikçe insanlar rahat konutlarda yaşama olanağı elde etmektedirler İnşaat sektörü varlığını sürdürdükçe sıhhi tesisat teknikerlerine duyulan ihtiyaç da devam edecektir,inşaat sektörü dursa dahi yine sıhhi tesisat arızaları tamirleri ile çalışmaları devam edecektir,bunun yanı sıra yine teknoloji ile gelen arıza tespit sistemleri ile çalışmalarını dahada geliştirebilirler.