Sosyal Medyada Biz}

Malatya Tesisat, Kanalizasyon Tıkanıklığı Açma, Tuvalet Tıkanıklık Açma, Su Kaçağı Tespiti, 7/24 Su Tesisatçı. Hemen Arayın (05337642930) Telefon.
Malatya Kanalizasyon Arıza, Tuvalet Tıkanıklığı Açma, Lavabo Açma, Banyo Açma ve Su kaçağı tespit Çağrı Merkezinden 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Musluk Kırıldı? Lavabo sifonu nasıl takılır? Klozet Montajı, Duvar içinde kaçak tespiti gibi tesisat sorunlara profesyonel destek almanız en doğrusudur. 0533 764 29 30

Termal Kamera ile Su Kaçağı Tespiti

Termal Kamera ile Su Kaçağı Tespiti

Termal Kamera ile Su Kaçağı Tespiti

Malatya Tesisatfirmamız su kaçağı tespiti konusunda dünyanın en yeni teknolojisi olan termal görüntüleyici,sistemini kullanmaktadır.  Termal kamera veya termorrafi kızılötesi görüntüleri ısı veya enerji görüntülerini yakalar.Termal kamera ile hasarların gözle görülmeyen noktaları görmeye hasarların sebeplerini nem, küf rutubetlenme, gibi sorunları görmeye arza sebeplerini gereksiz işlem yapmayı önler maliyeti minimuma indirir.Kullanılan modern cihazlar ile önceden günler süren tamir işleri en kısa süreye düşürülerek, bir kaç saat içinde soruna çözüm bulunabilmektedir.

Termal Kamera ile Su Kaçağı Tespit Nasıl Anlaşılır

Hemen hemen güç kullanan veya ileten tüm ekipmanlar arızalanmadan önce ısınırlar ve infrared enerji (ısı) yayarlar. Temassız ölçüm cihazları olan termal kameralar nesnelerin yaymış oldukları bu görünmez infrared enerjiyi (ısıyı) algılayarak elektronik sinyale dönüştürdükten sonra, kamera ekranında termal görüntü şeklinde resimlerler. Binanızda ki rutubet veya su kaçağı gözle görülebilmesi için günler belki aylar geçebir termal kamera bunu ilk oluşumundan itibaren görmeye olanak sağlar.

Günümüzde birçok su kaçağı problemleri hala ilkel yöntemlerle çözülmeye çalışılmaktadır, bu çözüm yöntemleri genel olarak bazı problemleri de yanında getirmektedir, örneğin yıllar önce yapılmış bir binanın güncel bulunamayan seramik modelleri – renkleri – desenleri gibi, ayrıca arıza şurada olabilir burada olabilir derken gereğinden fazla oluşan tamir tadilat işleri zaman zaman insanı malından bezdirmektedir. bu teknoloji sayesinde evinizi inşaat sahasına çevirmeden noktasal tespiti yapılan su kaçağı arızalarının en doğru noktası açılarak en az hasar ile çözülmesi mümkün olmuştur.

Termal kamera ile su kaçağı tespiti
Biz tesisatınızın içini görüyoruz konutunuzdaki ısı kaçakları,rutubet nem koku ve su kaçaklarını belirleyip cözüm sunuyoruz

Termal kamera su kaçağı tespit cihazı fiyatı.6

Termal Kamera Su Kaçağı Bulma

Su kaçağı problemi günümüzde özellikle de eski yapılar içerisinde sürekli olarak karşımıza çıkan bir sorundur. Zaman içerisinde binaların su tesisat boruları çürümekte ya da boruların eklem yerleri gevşemektedir. Bu da tabii ki bir süre sonra su sızıntısının meydana gelmesine yol açmaktadır. Evimde su kaçağı olup olmadığını nereden anlayabilirim diyorsanız duvarlarınızı kontrol ediniz. Eğer ki nemlenme ya da küflenme medyana geliyorsa muhtemel olarak sizin ya da komşunuzun evinde su kaçağı bulunuyor manasına gelmektedir. Su sızıntısının belirtileri arasında belli noktalarda su birikintileri oluşması, su faturasının fazla gelmesi, parkelerin kabarması gibi durumlarda bulunmaktadır. Eğer ki sizin de evinizde bu belirtilerden bir ya da birkaçı bulunuyorsa hiç vakit kaybetmeden bizimle irtibat haline geçin. Kısa bir zaman içerisinde ustalarımız evinize gelecek ve termal kamerayla su kaçağı tespiti yapacaklardır.

termal kamerayla su kaçağı tespiti yapılırsa kırım döküm işlemi o kadar az olur.

Müşteri memnuniyetini esas alarak her işi zamanında ve eksiksiz yaparak yaptıkları işe verdikleri önemi temsil ederler. Büyük oranda zaman tasarrufu sağlayan Termal Kamera İle Sıcak Su Tespiti ile tadilat çalışmalarına gerek kalmadan gizli su kaçaklarını, aktif su tesisatı olmayan fakat içeriden ve dışarıdan rutubet alan bölgeleri, küf tutmuş yerleri, bina yalıtımındaki problemleri de gözlemleyebilirsiniz. Firmamızdan sağlayacağınız bu sistem ile hem zamandan tasarruf edecek hem de kalite ve güvenceli hizmeti hiçbir zahmet çekmeden elde etmiş olacaksınız. Firmamız müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı hedeflediğinden ötürü, öncelik her daim sizin menfaatinizi gütmek olacaktır.

Termal kamera ile su kaçağı tespiti

Termal Kamera Su Kaçağı Tespit Cihazı Görüntülü kaçak su tespit cihazıHasarların gözle görülmeyen noktaları sebeplerini nem, küf rutubetlenme, görmeye,maliyeti minimuma indirir.Yeni teknoloji termal kamerayla su kaçağı tespiti yapılırsa kırım döküm işlemi o kadar az olur. Termal kamera sayesinde boruların geçiş güzergahları belirlenir suyun kaçak yaptığı bölüm ise suyun yayılmasından anlaşılmaktadır.Malatya da Su kaçağı tespiti problemi günümüzde özellikle de eski yapılar içerisinde sürekli olarak karşımıza çıkan bir sorundur. Zaman içerisinde binaların su tesisat boruları çürümekte ya da boruların eklem yerleri gevşemektedir. Bu da tabii ki bir süre sonra su sızıntısının meydana gelmesine yol açmaktadır. Evimde su kaçağıolup olmadığını nerden anlayabilirim diyorsanız duvarlarınız kontrol ediniz. Eğer ki nemlenme ya da küflenme medyana geliyorsa muhtemel olarak sizin ya da komşunuzun evinde su kaçağı bulunuyor manasına gelmektedir. Su sızıntısının belirtileri arasında belli noktalarda su birikintileri oluşması, su faturasının fazla gelmesi, parkelerin kabarması gibi durumlarda bulunmaktadır. Eğer ki sizin de evinizde bu belirtilerden bir ya da birkaçı bulunuyorsa hiç vakit kaybetmeden bizimle irtibat haline geçin. Kısa bir zaman içerisinde ustalarımız evinize gelecek ve termal kamerayla su kaçağı tespiti yapacaklardır.kırmadan onarma,makina ile su kaçağı bulma,termal-kamera-su-kacagi-tespit,izolasyon su kaçağı tespiti, termal kamera ile su kaçak tespiti, termal kamera su kaçağı tespit cihazı fiyatları, termal kamera su kaçağı tespiti, termal kamerayla su kaçağı tespiti, termal su kaçak tespit cihazı.

Termal Kamera Su Kaçağı Tespit Cihazı Görüntülü Termal Kamera Su Kaçağı Bulma

 

 

termal kamera su kaçağı tespit cihazı fiyatları

görüntülü su kaçağı tespit cihazı fiyatları

trotec termal kamera

rothenberger kaçak su tespit cihazı fiyatları

flir e30 termal kamera su kaçak bulma aleti

termal kamera ile soğuk su kaçak tespiti

su tesisatı termal kamera

termal kamerayla su kaçağı

Termal Kamera ile Su Kaçağı Tespiti için yorumlar kapalı
13.148 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN