+90 533 764 29 30
Malatya’da Kırmadan Teknolojik Cihazlar Kullanarak Su Kaçağı Tespit ve Tuvalet Tıkanıklığı Açma. Malatya 7/24 Su Tesisatçı Hemen Arayın 0533 764 29 30
Malatya ilinizde kanalizasyon tıkanıklığı açma ve su kaçağı tespit hizmetimizi tüm ilçelerde veriyoruz. Tuvalet Tıkanıklık açma ve tamir sorun ve talepleriniz için istediğiniz her an bizi O (533) 764 29 30 numaralı iletişim numaramızdan arayabilirsiniz.

Fayans Araları Nasıl Temizlenir?

Fayans Araları Nasıl Temizlenir?

Fayans Araları Nasıl Temizlenir?

sararan fayans araları nasıl temizlenir?

kararmis fayanslar nasil temizlenir?

mutfak fayansları nasıl temizlenir?

fayans arası derz nasıl sökülür?

kirlenen fayans arası derz dolgusununun temizliği 

banyo fayansları nasıl temizlenir ?

yeni yapılan fayans nasıl temizlenir?

Fayans Araları Nasıl Temizlenir

Bir başka fayans temizleme yolu da doğal malzemeler kullanmaktır. Her evde bulunan; sirke, karbonat, soda, Arap sabunu gibi doğal ürünler banyolarda arzu edilen temizliği sağlar. Bir kova suya koyacağınız bir fincan sirke ile fayansları bir bez yardımıyla silebilir, fayansların hem daha temiz olmasını hem de parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. Sirkeyi bir püskürtme kabına koyarak doğrudan fayansların üzerine sıkarak biraz bekledikten sonra ıslak bir bezle durulayarak da kullanabilirsiniz.

Karbonat ile aynı krem temizleyicilerde olduğu gibi ovalama işlemi yapabilir, aynı zamanda beyazlatma özelliği pırı pırıl bir görünüm elde edebilirsiniz. Karbonat ve limon karışımlı bir su hazırlayarak da temizleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Banyonuzda mis gibi bir koku yaratmak için keten kefelere yerleştirilmiş kurutulmuş lavantalar hem hoş bir koku verir hem de dekoratif bir görünüm oluşturur. Arap sabunu çamaşırdan yüzeylere kadar birçok yerde kullanılabilen doğal bir temizlik ürünüdür. Banyo fayansları için de gereken hijyeni sağlar. Dilerseniz sulandırarak dilerseniz ovalama işlemi yaparak kullanabileceğiniz Arap sabunu kokusuyla da mis hava katar. Çamaşır sodası da başka bir doğal temizleme seçeneğidir, bir kova suya 3 ölçek çamaşır sodası koyarak fayansları silebilirsiniz.

08 Şubat 2020
2.028 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM

BİR YORUM YAZIN